Eten en drinken

Wat is inbegrepen?

Kinderdagverblijf Arthemis verzorgt gedurende de opvang het eten en drinken. Hierbij hoort ook fruit en een verstandig tussendoortje.

Flesvoeding
Flesvoeding wordt door de ouders zelf meegebracht. De voeding wordt in poedervorm aangeleverd, en zal door de leidsters worden klaargemaakt.
Aangemaakte voeding wordt geweigerd.

Borstvoeding
Borstvoeding mag bevroren, maar ook slechts koud worden aangeboden bij kinderdagverblijf Arthemis. De afgekolfde flesjes met borstvoeding worden door ouders vervoerd in een koeltas en dienen voorzien te zijn van een label met datum en naam, zodat de juiste voeding bij het kindje terecht komt. De leidster zal na overname van de voeding deze direct achter in de koelkast plaatsen, waar deze gedurende de dag wordt bewaard. Ook bevroren borstvoeding wordt in onze koelkast gelegd, zodat deze langzaam kan ontdooien. Reserve bevroren borstvoeding wordt in de vriezer bewaard. Middels een flessenwarmer zal de (koude of bevroren) borstvoeding op de juiste temperatuur worden gebracht.

Luiers
Luiers zijn een service van het kinderdagverblijf en hoeven niet meegebracht te worden. Uiteraard is de keuze om hier gebruik van te maken geheel vrij. Tevens behoudt het kinderdagverblijf zich de vrijheid om deze service te wijzigen mocht hier financiële aanleiding toe zijn.