Fysio-fit

Samenwerking Arthemis & KFT, screening en peutergym

Samenwerking Arthemis en Fysio-Fit Utrecht, kinderfysiotherapie

Zoals bekend werkt Arthemis met groeiboeken waarin de ontwikkeling van uw kind wordt bijgehouden. Arthemis en de afdeling kinderfysiotherapie van Fysio-Fit Utrecht gaan samenwerken om daarbij ook de motorische ontwikkeling van de kinderen beter in kaart te brengen.

Kinderen bewegen omdat ze het leuk vinden en ontwikkelen daarbij spelenderwijs hun zintuigen en motoriek. Meestal gaat dit goed maar sommige kinderen hebben daar dan wat hulp bij nodig. Fysio-Fit Utrecht kan u daarbij helpen. Minderjarigen tot 18 jaar krijgen 18 behandelingen uit de basisverzekering vergoed en zijn vrijgesteld van eigen risico. Fysio-Fit Utrecht heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Voor ouders die meer inzicht willen krijgen in het motorisch ontwikkelingsniveau is vanaf januari de mogelijkheid om dit te laten testen. De test wordt vergoed door de zorgverzekeraar en de testlocatie is 20 meter verderop op de Springweg 184. Het is de bedoeling dat de ouders bij deze test aanwezig zijn.

Mocht er sprake zijn van een (kleine) achterstand dan kan er bij Fysio-Fit Utrecht specifiek geoefend worden om dit te verbeteren.

Ouders die geïnteresseerd zijn kunnen zich inschrijven op de intake-lijst bij Arthemis en worden teruggebeld door de kinderfysiotherapeut van Fysio-Fit Utrecht. Rechtstreeks contact opnemen mag ook.

www.fysiofit-utrecht.nl
Adres: Springweg 184, 3511 VZ Utrecht
Telefoon: 030 – 299 3033