Vacatures

Vacature pedagogisch medewerker (28 uur)

Heb jij een passie voor het werken met baby’s en peuters? Ben je proactief, flexibel en woonachtig in (de directe omgeving van) Utrecht? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Per direct zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker die beschikbaar is voor 28 uur per week. Ons kleinschalige kinderdagverblijf is gevestigd in hartje Utrecht en bestaat uit één verticale groep. Onze opvang kenmerkt zich als huiselijk, betrokken en professioneel. Wederzijds respect en vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel.

Werkzaamheden: Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de opvang en verzorging voor kinderen van 0-4 jaar. Je hebt oog voor (het stimuleren van) de ontwikkeling van het kind en speelt in op diens behoeften.  Je weet hoe je een kind kan motiveren en stimuleren en je hebt gevoel voor het inspelen op de belevingswereld en het daarnaast creëren van rustmomenten. Een vertrouwd en professioneel contact met kinderen, ouders en collega’s vind je belangrijk.

Opleidingseisen: Minimaal PW3

Heb je interesse in deze functie? Dan zien wij je reactie graag tegemoet. Stuur je sollicitatiebrief + CV naar mailto:info@arthemis.nl.

 

Invalpool
Wij zijn regelmatig op zoek naar pedagogische medewerkers voor onze invalpool. Ben jij:

• flexibel inzetbaar?
• gemotiveerd/vriendelijk/geduldig en collegiaal?
• in het bezit van de minimale opleidingseisen die voor de kinderopvang gesteld zijn?

Dan mag je altijd reageren! Stuur je motivatiebrief en CV naar info@arthemis.nl. We zien je sollicitatie graag tegemoet.